Monday, 24 March 2014

Heartbreaking MH370









As the co-pilot said;

"All right.Good Night"


But,deep in my heart i don't think that what have been founded in Indiana Ocean  is MH370. Keep on praying for miracles to happen.

Ya Allah, please give us the strength to face what have u set to us.

Condolences to all the family members n friends of the passenger and the crew members.Be strong. Allah always be with u. ALWAYS. Chin up

Friday, 20 December 2013

Quick Post



Assalamualaikum.
ok . memang lama sangat dah tak menaip ni kan. aku tak tau la mana pegi nafsu nak menaip ni ha. rasa hidup ni penuh dengan kehambaran hakiki. WAKAKAKKA.

Padahal banyak je cerita nak share kt blog ni. pegi Singapore with Le Cuzzy, pi dinner korporat sana sini. tapi tu lah. tak kosser teman nak menaip nye haa.

Alhamdulillah, hidup sekarang ni takda la teratur sangat, but still it is better than before. hahaha... *serabut nk final exam teratur kepala hotak kau*

ok ok. cukup laa merepek meroyan meraban. back to the main topic yg ingin beta carutkan.
 Cuma nak post apa yg berlaku sekitar hujun tahun ni dgn korang. *lantak laa ada org ke tak nk tgok blog aku ni.KESSAHH?*

Cuci laa mata ye. kasi Bersihh punya. :)

OKTOBER:

Hangout gedik santai with cousins n rakan rakan.
okay laa, pi USS (wajib pegi kott), Bugis St. Merlion n apa lg ntah. aku lupa. wakakakakakaka
Mamak diorg tak best mcm kt Malaysia. Sorry wahai Singaporeans. Diorang punya cara lain pd customer pon masya-allah ya ampun.........mmg kena banyak sabar laa dgn orang2 kt sana,. Aku mintak Teh o ais limau , selepas 30minit, yg dtg ice lemon tea cap SEASON's dlm tin tu haa..

tapi, apa yang mmbanggakan, BANDAR DIORANG BERSIH GILAAAAAAAA.


no Caption



Im not a Pole Dancer.



Boyfriend gua mana? dah lama terpacak tggu ang tak mai2 lg ni




Far Far Away's Castle. *tolong abaikan org di belakang*




Saya dah. anda bila lagi?


NOVEMBER:

Ni pulak hobi masa lapang aku. take part on any volunteering event.Aku pon tk tau kenapa tetiba terjebak dgn keje keje mcm ni. 
this time nama dia "JB 10K Run" every year ada kott. sebab last year pon aku join event ni. heheheh..
Datang pukul 4 pagi, habis pukul 10 pagi. seronok bagi peserta larian minum air. Depan Country Garden pulak tu.. 




Tambah SERATUSSSSS





Yang ni Sarah. Kawan sekolah menengah. :)




      
Aku tak kenal pon diorang ni. Nampak mcm dah lama kenal.





Erkkkk.....O.o?

okay. tu je kot nak share. hee. mane tau korang rindu kt aku ke kan. hahah...

Mohon jasa baik ada semua agar doakan aku berjaya dalam Final Exam.. hehehe..
ni jadual.



 TERIMA KASIHHHHHHHHH!!