Friday, 25 January 2013

Rindu



Tengah mlm. Aku baru je nk lelap mata, tiba2 'biri-biri' berbunyi. Aku check phone, n i got this from him.



"  Hye . Sorry for everything . I tk tahu nk ckp apa lgi just sorry. "


Tau ape yg jd? Involuntary action ( smiled - suddenly CRY!). Rasa mcm bodoh pon ada. Maybe bcz i missed him so much smpai rasa seronok sampai rasa nak menajis menangis. Hari-hari aku baca ayt tu.





Tuesday, 22 January 2013

Khidmat Komuniti :)

assalamualaikum...
 firstly, aku nak minta maaf sebab bisnes blom boleh start lg. cz aku tak abes lg details on the baju. hahah..
okay. now, aku nak share something dgn awak awak awak semua...*waaah! gittew.




Macam biasa. nak terang lagi jelas dan nyata, sila klik. :)





HAPPY SANGAT OIII!!!
sebab tak payah la nak pening-pening lalat langau nak fikir pasal ko-Q utk sester 3 nanti. hehehe.. Alhamdulillah..

Thursday, 17 January 2013

LISTEN LISTEN LISTEN

assalamualaikum...

tgh hot sekarang ni org dok ralit sembang pasal isu Forum Suara Mahasiswa di UUM tu. Siapa yg belom tgok video tu, sila tgok lah ye.Aku siap tolong tepek kt blog ni nak bg korang tgok. hahahah... Korang smua boleh menilai sape yg betol, sapa yg salah. Pada pendapat aku, Sharifah Zohra Jobeen tu bersikap kurang ajar. Seriously, i don't understand why the students in the hall bersorak utk Miss S tu? hello? Korang kenapa? kena jampi dgn Miss S ke?





 Yang ni pulak parodi utk video kat atas. Even though the forum was held 8 Dec last year,baru sekarang video tu hot . MatLuthfi  punye video ni, mak ayah aku tgok pon diorg gelak sakan. ekekekeke
 

 

Akhir sekali, ni feedback dari KS Bawani , student UUM yg bertanyakan soalan pd sesi forum tu. 



Wednesday, 16 January 2013

Bebas

assalamualaikum..

AKU KINI SUDAH BEYYYBASSSS!!

*amboi jahh. kemain lagi kau ye.* hahah.. First thing first lah. Happy belated bday to my beloved apak. heheh.. *bapak aku mmg tak kan baca blog pon.*

Next, aku dah tamat pengajian semester 1. hehehe.. *baru sem 1,nak kecoh.PEDULIK!*

Sebenarnya last day exam hari isnin, 14 Jan 2013. Tapi, tu lah, apabila kemalasan melanda diri ku ini, haaa.. belog tidak terhapdet.. balik ghumah baru lah terkedek-kedek nak update segala bagai..hahah

Tu je nak bagitau. hahah..
 bubbye :)