Friday, 31 May 2013

pekse, exam. FINAL EXAM



Ada sorang silent reader tu tanya " kenapa dah lama tak update blog?" sebenarnya ada je. tapi, mostly jadi draft. hahaha
tak tau lah kenapa.
okay. disebabkan awak awak tu dah tanya kenapa kan, nah. Entry ni awak boleh tatap puas puas . hokehh?

:: now playing: lightless-Beast::

hoi.! aku layan jugak lah k-pop ni. tapi, takde lah fanatik sangat. tak tergolong dalam kipas-susah-mati tu..

back to the topics, currently, aku tengah berhempas pulas untuk final. tengah sibuk nak final exam pon, gedik lagi lah nak updat blog yang tak semegah ni.. tulis blog ni boleh lah hilang kan stress sikit. 0.007% je. okay lah tu kan? daripada tak da langsung.



Aku dah kata aku tengah study kan tadi??

Muka serupa budak tak cukup umur, padahal umur dah dekat 21. Blerghhhh..!

Mihmihmih...
okay, for those yg exam jugak mcm aku, mostly IPT students lah khonnnz.? Good luck n all the best untuk korang semua..








Tuesday, 7 May 2013

Day Out

i used to be an easy-going , talkative n outspoken person. But here in university, it seems like im totally changed. n i dont know why. maybe im not into the nature that im having right now.. but, these people really brighten my campus life :)





Nak kata 3 ekor monyet tak boleh sebab ada sekor Kuda kt situ




Le Dinner





yg kt belakang tu Saqinah Tukang Merapu






#YNWA.. Liverpool lah sangat =.=






Malek Noor wannabe 1






2nd Malek Noor wannabe



JDT vs Pahang







Ke Tanjung Piai ler kiteee








Otak-otak .





hasil kelas Art of Culinary.
























































im such a person who REALLY cant resist of Mekdonel.