Monday, 8 July 2013

HAPPY BIRTHDAY to ME!






rasa mcm dah lama tak update blog. *takpe. baru tahap berhabuk.belum lagi tahap bersawang labah-labah tarantula.EH!*
sebenarnya,lepas final exam tu, aku pegi kem n ada event SUKMA XVI 2013,Kuala Lumpur. tapi yang tu, nanti lah aku cerita je.ekekekekeke..


masih ingat lagi tak korang pada post yang sebelum ni?  yang pasal aku kempunan cendol tu..Well, ayah aku dah belikan cendol sedap untuk aku. kebetulan masa tu baru je sampai JB (4 July)birthday aku hari tu. dan seperti yang di jangka. ayah aku memang tak ingat pon birthday aku hari tu.


"*ayah tgok jam* sekarang pkol 4pm.nak cendol?"
"NAK!"
"jom kita pegi tengok kat Kulai tu. Time-time macam ni dia ada dah."


haa kau! excited tau nk balas dendam kesumat terhadap cendol ni *ayat mohon jangan nak novel sangat*.
CENDOL TU ADA!!
terus beli 3bungkus.hahaha.. gila tak gila.

walaupun ayah tak ingat hari tu hari lahir aku,aku tk kisah sebab dia tunai kan hasrat aku nak makan cendol. :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

habis cerita pasal  cendol tu, ni cerita pasal birthday aku pulak. dah officially 21 tahun. dan sebagai permulaan, aku harus beli something utk diri sendiri.

last year dah beli jam tangan, this year, aku beli perfume.

perfume BodyShop pon belum lagi habis, dah menggatai beli perfume baru. 2 botol teros aku beli. haaa. 1 for men .1 for ME. *beli perfume jantan bajet macam ada boipren.puihhh..!*




Burberry Sport for Men. Beli sebab bau dia yang mengancam sanubari & packaging dia yang amat sungguh sangat handsome :3



dan, yang ni  NUR AISHAH YANG PUNYAAAAA!


Semoga dengan peningkatan umur, aku lebih berjaya mengharungi hari-hari yang mendatang. Aminn ya rab :)
*sembur minyak wangi baru. Keluar jenjalan*